Bijenvereniging verzorgt lezing voor Groei en bloei

Kennis delen over een natuurvriendelijke omgeving en de Bij is een belangrijk onderdeel van de bijenvereniging in haar vereniging-activiteiten. Mensen bewust maken van het belang van een groene- en gezonde omgeving.

14 oktober mochten namens de vereniging Herman Martens en Wim Selles een lezing houden over bijen. In de Hanzestad werd op vakkundige wijze veel ins en outs over de bij gedeeld. Herman en Wim wisten met veel praktijkervaringen en materialen op boeiende en inspirerende wijze de mensen te interesseren voor de Bij.

Groei en bloei organiseert regelmatig lezingen en workshops en bezoekt het diverse tuinen. Ideaal voor de natuurliefhebber, die graag in de tuin is. Een mooie kans voor de vereniging om dier en mens dichter bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie zie onderstaande link:

https://kampen.groei.nl/terugblikken/verslag-lezing-over-bijen/

Bijenvereniging Kampen op Facebook

Vanmiddag met eigen ogen een "blik" op de toekomst geworpen.. zie hier de beelden ๐Ÿ๐Ÿ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

5 days ago

Bijenverenigingkampeneo
Omslagfoto van Bijenverenigingkampeneo ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Voor hen die het toch niet meer weten of waren vergeten.. 9 juli wil Wim Sellis u bij zijn bijen welkom heten.. โ˜•๏ธ๐Ÿ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 week ago

Bijenverenigingkampeneo
Bijenverenigingkampeneo ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nou wat een toevalligheid.. Ook bij stege's erf.. wie kent ze niet is een open dag op 9 juli... U weet ze wel te vinden op de fiets toch?? Wellicht is er ook nog iets te proeven.. appelgebak? koffie?? Of wat denkt u van een heerlijk stukje raat direct uit de kast?? Nou mensen zet hem op.. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Contact

Voor opleidingen:
H. Martens, D. Vinke, Wim Selles.

Voor algemene informatie:
C. Oussoren (secretaris).

Overige informatie:
J. Westendorp (voorzitter)