Onze Bijenvereniging werkt in Kampen en de omliggende dorpen IJsselmuiden, Grafhorst, Wilsum, Zalk, Vollenhove en Genemuiden.

Bijenvereniging verzorgt lezing voor Groei en bloei

Kennis delen over een natuurvriendelijke omgeving en de Bij is een belangrijk onderdeel van de bijenvereniging in haar vereniging-activiteiten. Mensen bewust maken van het belang van een groene- en gezonde omgeving.

14 oktober mochten namens de vereniging Herman Martens en Wim Selles een lezing houden over bijen. In de Hanzestad werd op vakkundige wijze veel ins en outs over de bij gedeeld. Herman en Wim wisten met veel praktijkervaringen en materialen op boeiende en inspirerende wijze de mensen te interesseren voor de Bij.

Groei en bloei organiseert regelmatig lezingen en workshops en bezoekt het diverse tuinen. Ideaal voor de natuurliefhebber, die graag in de tuin is. Een mooie kans voor de vereniging om dier en mens dichter bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie zie onderstaande link:

https://kampen.groei.nl/terugblikken/verslag-lezing-over-bijen/

Bijenvereniging Kampen op Facebook

Welkom allen die de Bijenvereniging Kampen en Omstreken een warm hart toe dragen.. Fijn dat er af en toe mensen de facebookpagina toch kunnen vinden... Wat maken we toch een vreemde periode mee.. Afstand houden van elkaar..wat een gedoe.. Het hele imkerjaar houden we nu al afstand en we missen elkaar.. De bijen gaan de winter in..U vraagt zich af nu al? Ja,nu beginnen de dames en heren zich al voor te bereiden op de winter... Het zijn alweer de voorbereidingen voor het volgende bijenjaar..!! Wij hopen op een meer sociaal jaar... Maar dat ligt aan ons allen...!!! Respecteer elkaar...Volg de pagina.. Wij houden in ieder geval afstand van elkaar... doet u mee??? ...

View on Facebook

Contact

Voor opleidingen:
H. Martens, D. Vinke, Wim Selles.

Voor algemene informatie:
C. Oussoren (secretaris).

Overige informatie:
P. van Sermondt (voorzitter)