Bijenvereniging verzorgt lezing voor Groei en bloei

Kennis delen over een natuurvriendelijke omgeving en de Bij is een belangrijk onderdeel van de bijenvereniging in haar vereniging-activiteiten. Mensen bewust maken van het belang van een groene- en gezonde omgeving.

14 oktober mochten namens de vereniging Herman Martens en Wim Selles een lezing houden over bijen. In de Hanzestad werd op vakkundige wijze veel ins en outs over de bij gedeeld. Herman en Wim wisten met veel praktijkervaringen en materialen op boeiende en inspirerende wijze de mensen te interesseren voor de Bij.

Groei en bloei organiseert regelmatig lezingen en workshops en bezoekt het diverse tuinen. Ideaal voor de natuurliefhebber, die graag in de tuin is. Een mooie kans voor de vereniging om dier en mens dichter bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie zie onderstaande link:

https://kampen.groei.nl/terugblikken/verslag-lezing-over-bijen/

Bijenvereniging Kampen op Facebook

Schrijf in je agenda. Als de omstandigheden het toelaten maar de berichten zijn wel erg goed! 10 Juli 2021..!! Landelijke Open Imkerij dag IJsselmuiden/Kampen. afgekort LOI/IJ/K. Ik ben een dag vrij. U ook? Wat zou het mooi zijn elkaar weer te zien. Of je nou een potje honing komt kopen of je komt gewoon omdat je denkt dat jij voor de natuur klaar staat.. Een ieder is welkom. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Vraag je je wel eens af welke planten natuurlijk voorkomen in jouw woonplek? Met behulp van de webtools Hulp voor Bestuivers en Bloeibogen kun je advies op maat inwinnen voor het verbeteren van de leefomgeving van bestuivers. In beide webtools kun je je eigen locatie kiezen en dan krijg je daarover specifieke informatie over de soorten bestuivers, planten en bloeiperiodes. Zie bloeibogen.nl/ & www.synbiosys.alterra.nl/bestuivers/ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Contact

Voor opleidingen:
H. Martens, D. Vinke, Wim Selles.

Voor algemene informatie:
C. Oussoren (secretaris).

Overige informatie:
J. Westendorp (voorzitter)