Bijenvereniging helpt mee aan actie: Schone rivieren

De bijenvereniging Kampen e.o. was afgelopen zaterdag van de partij bij de actie ‘Schone rivieren.’ Een initiatief van IVN natuur educatie, Plastic soup en stichting de Noordzee.

Met meer dan tien vrijwilligers hielp de vereniging mee om het afval op te ruimen rond de Ijssel. Een prachtig initiatief die uitstekend past bij de vereniging haar kernwaarden.

Iedere deelnemende vereniging kreeg haar eigen gebied toegewezen. De bijenvereniging mocht het gebied rondom Wilsum voor haar rekening nemen. Schoenen, plastic, glas, een band, touw, emmers en nog meer plastic waren onderdeel van de dagopbrengst.

Vanmiddag met eigen ogen een "blik" op de toekomst geworpen.. zie hier de beelden ๐Ÿ๐Ÿ ... Bekijk meerZie minder

Voor hen die het toch niet meer weten of waren vergeten.. 9 juli wil Wim Sellis u bij zijn bijen welkom heten.. โ˜•๏ธ๐Ÿ ... Bekijk meerZie minder