Bijenvereniging aanwezig op de kerstmarkt stichting Philadelphia (de Stormgieter)

De medewerkers van stichting Philadelphia, afdeling de Stormgieter organiseerden sinds lange tijd weer de kerstmarkt in Middenwetering-Cellesbroek. In een prachtige kerstambiance kon men genieten van verschillende kraampjes, eten/drinken en kon men een kerstboom inkopen.

De bijenvereniging werkt nauw samen met de afdeling Stormgieter en was ook zaterdag van de partij. De stormgieter is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Het kinderkoor zingt prachtige kerstliederen

De bijenvereniging kijkt met veel plezier terug op het initiatief en hoopt dat dit een terugkomend evenement is.

Wat een heerlijke hobby heb je dan.. ... Bekijk meerZie minder