Onze Bijenvereniging werkt in Kampen en de omliggende dorpen IJsselmuiden, Grafhorst, Wilsum, Zalk, Vollenhove en Genemuiden.

Bijenvereniging aanwezig op de kerstmarkt stichting Philadelphia (de Stormgieter)

De medewerkers van stichting Philadelphia, afdeling de Stormgieter organiseerden sinds lange tijd weer de kerstmarkt in Middenwetering-Cellesbroek. In een prachtige kerstambiance kon men genieten van verschillende kraampjes, eten/drinken en kon men een kerstboom inkopen.

De bijenvereniging werkt nauw samen met de afdeling Stormgieter en was ook zaterdag van de partij. De stormgieter is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Het kinderkoor zingt prachtige kerstliederen

De bijenvereniging kijkt met veel plezier terug op het initiatief en hoopt dat dit een terugkomend evenement is.

Welkom allen die de Bijenvereniging Kampen en Omstreken een warm hart toe dragen.. Fijn dat er af en toe mensen de facebookpagina toch kunnen vinden... Wat maken we toch een vreemde periode mee.. Afstand houden van elkaar..wat een gedoe.. Het hele imkerjaar houden we nu al afstand en we missen elkaar.. De bijen gaan de winter in..U vraagt zich af nu al? Ja,nu beginnen de dames en heren zich al voor te bereiden op de winter... Het zijn alweer de voorbereidingen voor het volgende bijenjaar..!! Wij hopen op een meer sociaal jaar... Maar dat ligt aan ons allen...!!! Respecteer elkaar...Volg de pagina.. Wij houden in ieder geval afstand van elkaar... doet u mee??? ...

View on Facebook

P. van Sermondt (voorzitter)