Onze Bijenvereniging werkt in Kampen en de omliggende dorpen IJsselmuiden, Grafhorst, Wilsum, Zalk, Vollenhove en Genemuiden.

Imkercafé bijenvereniging Kampen e.o. kent enthousiaste start

Verdieping, verbreding en verbinding vormden vooraf de uitgangspunten voor het ontstaan van het Imkercafé van de Bijenvereniging Kampen e.o..

7 november was de officiële start en de eerder genoemde uitgangspunten kwamen direct goed tot uiting op deze eerste bijeenkomst. Herman die de avond opende deelde zijn ervaring m.b.t. de voorbereidingen voor het inwinteren en de periode die nu voor ons ligt. Praktische tips en inzichten vanuit de groep maakte er een mooi geheel van.

Voor het thema overbevolking was het Rick, die zijn ervaringen deelde. Nuttig om de verschillende methoden naast elkaar te zien en te horen hoe de effecten zijn .

Conclusie van de avond was dat we als imker nooit uitgeleerd zijn en we door ervaringen te delen tot nieuwe inzichten komen. Een verrijking voor iedere imker. De gezelligheid kregen we er vanavond gratis Bij. In een prachtige ambiance van de Stomme van Kampen en zeer leerzame avond. Wordt vervolgd.

Welkom allen die de Bijenvereniging Kampen en Omstreken een warm hart toe dragen.. Fijn dat er af en toe mensen de facebookpagina toch kunnen vinden... Wat maken we toch een vreemde periode mee.. Afstand houden van elkaar..wat een gedoe.. Het hele imkerjaar houden we nu al afstand en we missen elkaar.. De bijen gaan de winter in..U vraagt zich af nu al? Ja,nu beginnen de dames en heren zich al voor te bereiden op de winter... Het zijn alweer de voorbereidingen voor het volgende bijenjaar..!! Wij hopen op een meer sociaal jaar... Maar dat ligt aan ons allen...!!! Respecteer elkaar...Volg de pagina.. Wij houden in ieder geval afstand van elkaar... doet u mee??? ...

View on Facebook

P. van Sermondt (voorzitter)