Zwerm melden

Je bent zojuist getuige geweest van de geboorte van een nieuw bijenvolk. In de natuur gebeurd dit door middle van een zwerm. De helft van alle bijen in een volk vertrekt met de koningin. Dit kunnen wel 20.000 bijen zijn. Meestal zijn zwermen mild gestemd. De kans om gestoken te worden is zeer klein.

Nu ze zijn neergestreken wil je ze graag weer kwijt. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Een lijst met imkers die je graag willen helpen staat hieronder. Je kunt ze het snelste benaderen via telefoon. Hij of zij komt dan met de nodige materialen bij je langs om de zwerm te vangen. Wil je dat van dichtbij meemaken, vraag dan of ze extra beschermmiddelen voor je wil meenemen.

NaamAdresTelefoonMail
R. KoersZandbergstraat 4, 8271 VH IJsselmuiden06-24516725rickkoers@live.nl
W. SellesBlekersdam 13, 8271 BA IJsselmuiden06-53339252wim@wimsellesbouw.nl
A.R. SleurinkMarkeresstraat 11, 8271 BW IJsselmuiden06-55820792arjansleurink_1@hotmail.com